Årsmøte/treff

13.03.2017 12:54

Helga 9. til 11. juni samles vi på Mjøsa ferie- og fritidssenter ved Brummunddal. Se https://mjosaferie.no/ for info om stedet. Vi har bestilt 4 hytter med fra 4 til 6 soveplasser. De kan forhåndsbestilles til Anne Torkelsen enten på tlf. 93431773 eller på epost ann-to-t@online.no innen 1. mai.  Her blir det først til mølla!
Kostnadene for overnatting i hyttene blir rimelig i og med at klubben er med og sponser.
For dere som skal ligge i telt må vi også har påmelding pga av middagen. Anne må også ha den påmeldingen.

Programmet blir som følger:
Fredag ettermiddag blir det bare fellesskap etter hvert som folk ankommer. Altså ikke noe organisert.
Lørdag setter vi oss på syklene og kjører til Lillehammer der Motorspeed tar imot oss. Der blir det kaffe og vafler og mulighet til handel på det som er igjen av Victory effekter. Så tar vi en annen rute tilbake til «camp`n». Årsmøte avholdes fra ca. kl. 16.00.
På kvelden blir det middag, fæst og dæns!
Søndag kjører vi hver til vårt med forhåpentligvis gode minner om et trivelig treff med gode venner.
 

NB! Hvis noen har saker til årsmøte må det sendes til meg på tejohn4@online.no innen mandag 1. mai. Innkalling med komplett saksliste blir sendt ut til alle medlemmer i uke 19.
Vi har hatt en redusert styresammensetning og alle som ønsker å engasjere seg ved å ta på seg verv kan ta kontakt med meg på tlf. 911 12 990 for mer info om hva det innebærer.

Treffet er selvfølgelig åpent for alle som har lyst mens selve årsmøtet kun er for klubbens medlemmer.
Styret håper at ALLE Victory eiere setter seg på sykkelen og kjører til Mjøsa ferie- og fritidssenter denne finværshelga i juni!

Terje Johnsen
President
Victory Club Norway